2013. február 17., vasárnap

5. fejezet - Váratlan látogató

Ashley megbabonázva rohant ki a házból. Kecsesen lépkedett Aaron felé, akinek a látványtól mosolyra húzódott a szája. Igaz, hogy a lány szegény volt, de ennek ellenére gyönyörű. Volt olyan pillanat, mikor szégyellte anyagi körülményeit, de mostanra már büszke volt rá, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha az ember nem engedhet meg mindent magának. Kedvenc ruháját öltötte magára, mely egy sötét lila felsőből és egy fekete nadrágból állt. Mogyoró barna színű haját, mint mindig, most is kiengedte. Szinte belerepült Aaron karjaiba, aki nem volt rest és szorosan átölelte. A lánynak a nem régiben adott apró szájra puszi járt a fejében, és megakarta ismételni, ám ő nem merte kezdeményezni, hisz ő mindig is szégyenlős lány volt. Kissé lecsüggedve vette tudomásul, hogy nem kaphat egy újabbat, de azért örült, hogy a fiúval lehet. Aaron illedelmesen kinyitotta autója anyósülése felőli ajtót, majd besegítette a lányt. Miután ő is beült lopott egy puszit a lánytól, aki elpirult amikor Aaron szája bőrét súrolta. Megérintette azt a részt, és végig simított rajta halványan elmosolyodva.

-Gyönyörű vagy, amikor elpirulsz - bókolt az Evans fiú, így Ashley arca szinte lángokban állt, amiket próbált nem feltűnően takarni. - Ne rejtsd el az arcod, hisz ilyenkor vagy a legszebb - vigyorgott rá bájosan, amitől a lánynak felforrt a vére.

- Szóval, hová viszel?- kérdezte a lány, egyrészt mert terelni akarta a szót, másrészt pedig valóban kíváncsi volt, hogy udvarlója hová akarja őt elvinni.

- Majd meglátod, édes! - kacsintott rá, amitől Ashleynek vigyoroghatnékja támadt. Az út további része csöndesen telt. A lány belátta, hogy ha ezerszer kérdi meg a fiút, hogy hová is szeretné őt elvinni, úgy sem árulja el, és így megmarad az ő titkának. Kifordultak az utcából. Majd egyenest a külvárosba mentek, ahol a lány ugyan még nem járt, de csillogó szemekkel kísérte végig a hatalmas épületeket. Tudta, hogy azokban vagyonos emberek szórják pénzüket,  sőt olyan méreg drága holmikat vesznek, amikre valójában nincs is szükségük, de szinte késztetést éreztek, hogy megvegyék, hogy ezzel is büszkélkedjenek, hogy mindent megtehetnek. Ha erre gondolt görcsbe rándult a gyomra, felismerte az undort, mégis tetszett neki ez az élet. Áttekintett a többemeletű házakra, melyeket inkább villáknak lehetett volna mondani. Felragyogtak csokoládé barna szemei amikor meglátott egy hatalmas medencét, ő is ilyenre vágyott kiskorától kezdve. Viszont a kívánságait sosem árulta el senkinek sem. Aaron is észre vette a lány csodálatát a medencével kapcsolatban, és nyugtázta magában, hogy ha az övéket meglátja nem győzi majd csodálni.

- Megérkeztük! - dudált egyet a fiú ezzel kizökkentve Ashleyt a gondolataiból.

- Nahát! - csillantak fel a lány szemei. - Várjunk csak - tört rá a felismerés. - Te itt laksz? - nézett csodálattal hol a hőn szeretett fiúra, hol a villára, ahol szerelme lakott. Aaron bólintott, majd gyorsan beállt a Ferrarijával a garázsba. Kinyitotta a lánynak az ajtót, aki gyorsan kipattant helyéről és megbabonázva nézett szét maga körül. Észre vette, hogy hátulról Aaron karja fonódott köré, így belesimult ölelésébe. Átadta magát a boldogságnak, mert most kifejezetten örült, hogy vele lehet. Ám egy éles női hang kizökkentette a kellemes gondolataiból.

- Aaron! - lépett ki a házból a nővére, Lana.

- Remek vagy kedves nővérkém, elszúrtad ezt az idill pillanatot - förmedt rá testvérére, mialatt a Roberts lány kissé kellemetlenül érezte magát, egyrészt, mert ekkor tört rá az idegesítő felismerés, miszerint azzal a fiúval van együtt, kinek a családja tönkre akarta tenni a házukba fektetett munkát, másrészt, mert megjelent az a személy aki beakarta hálózni bátyját.

- Öcsikém, beszélhetnénk négyszemközt?- kérdezte a lány.

- Hogyne - biccentett a fiú, viszont mielőtt nővére után indult volna egy apróbb puszit lehelt a lány ajkára, akit újra elöntött a forróság, lángba borult az arca és úgy érezte menten felrobban a nagy hőségtől,amit egyébként csak hallucinált, hisz ő volt az, aki ezen a szép tavaszi délutánon lángolt.

Eközben Aaron Lana után ment, közben sejtette, hogy nővére mit is akar tőle. Gúnyos mosollyal sétált a lány elé karba tett kezekkel, akit bosszantotta, hogy öccse ennyire pimaszul viselkedjen vele szemben. Viszont boldogította, hogy a Roberts lány nem volt otthon és nem ültetett bogarat Dean fülébe, miszerint ne beszéljen vele.

- Miben állhatok szolgálatodra, nővérkém?- húzta el a száját Aaron, majd a hatás kedvéért meghajolt testvére előtt.

- Ne bohóckodj nekem itt! - rivallt rá, majd jól kupán vágta, mert nem tud viselkedni felnőtt módjára.

- Áú! Ez fájt! - dörzsölte meg fejét lecsüggesztett ajkakkal, ám nem tudta megállni, hogy színészkedése végén ne nevesse el magát.

- Na persze! - sóhajtott a lány, mialatt elkönyvelte magában, hogy Aaron sokkal idiótább, mint mutatja.

- Mi a baj, húgi? - nézett boci szemekkel, aki erre megforgatta barna szemeit

- Örülök, hogy elhoztad a kislányt. Így akcióba lendülhetek - mosolyodott el ördögien.

- Imádom ezt az énedet - karolta át nővére nyakát Aaron.

- Körülbelül egy órahosszáig házon kívül leszek, addig lehetőleg ne menjen haza, szórakoztasd! - pillantott az órájára, majd fölfogta a táskáját és a tűzpiros Ferrarijához lépett, ahová beülve hajtott egyenest a kis falucskába, ahol a Roberts család is élt. Aaronnak felcsillantak szemei az utolsó szó hallatán, kedvelte Ashleyt, és nem csak azért, mert nővére kiadta neki az utasítást, hogy foglalja le, hanem igazából is. Tetszett neki a kedves lány, aki nem szemérmes mégis beleborzong egy apró csókba. Tudta, hogy nem olyan mint a többi, akivel eddig dolga volt, és pont kapóra jött neki, Lana csöppet sem kedves utasítása.

Ezalatt az idő alatt Dean is végzett a munkájával, és amint belépett a házukba észrevette, hogy Ashley nem tartózkodik ott. Ezt a sejtését pedig megerősítette az, hogy a televízióra tapadt Emily kikotyogta, hogy idősebbik húga távozása előtt szó szerint a felhők fölött járt három méterrel és miközben készülődött énekelt, táncolt. Ezt Emily élvezte, hisz nem mindig látta ilyennek lánytestvérét, mégis furcsa volt neki így szavait idézve: "Az agyája ment a sok tanujás". Dean elmosolyodott Emily édes szövegét hallva, viszont sokkal jobban aggasztotta, hogy Ashley miért ül be egy idegen autójába? Talán hipnotizálták? Vagy beadtak neki valamit? A lehetséges felsorolt érveket gyorsan elhessegette, és próbált optimistán gondolkodni. Ám ez eléggé nehéznek bizonyult, hisz ő a legidősebb gyermek a családban, neki kell ügyelnie húgai testi épségére.

- Szóval Hercegnő, Ashley egy nagy fekete kocsiba ült be mielőtt elment, és távozása előtt boldog volt, igaz? - tördelte kezeit Dean és megfeszültek izmai ha arra gondolt, hogy húgát esetleg valami ócska szöveggel elrabolták.

- Igen, de a fiúval puszijkóztak is... fúj - fintorodott el a kislány, bátyja szemei e szavak hallatán egyszerre tükröztek meglepődöttséget, hitetlenséget valamint ijedtséget. Minél több információt tudott meg annál jobban járta őt át a félelem, miszerint húgának baja esett.

- Értem. És láttad a fiút? - simogatta meg az övéhez színben passzoló, hosszú, mogyoróbarna hajzuhatagot. A lány megrázta a fejét válaszként.

- Anyájéknak nem mondod ej? - kérdezte kíváncsian a család szeme fénye, ő ugyanis bátyjával ellentétben élvezte ezt a nyomozósdi játékot.

- De igen, csak érjenek haza a hétfői vásárlásból - a Roberts család mindig csak a hétfői napokon járt el a boltba, és olyankor megvették azokat dolgokat amikben éppen hiányt szenvedtek. Nem vettek olyan dolgokat, amikre még csak szükségük sem volt, mert az csak pénzkidobás lett volna, amit ők nem tehettek meg.

- És... - tette volna újabb kérdését kisebbik húga felé, amikor közbe vágott a csengő éles hangja. Dean eszét vesztve rohant ki az ajtón remélvén, hogy Ashley érkezett meg, ám legnagyobb meglepetésére egy váratlan látogató érkezett. Tűzpiros autója szinte az egész utat elfoglalta. Aranyszínű haja kiengedve, hullámokban verdeste hátát. A lány a házukat méregette, ezzel a cselekedetével kiérdemelt a fiútól egy bosszús pillantást.

- Szia, zavarok? - kérdezte Lana vidáman mosolyogva.

- Honnan tudod, hogy itt lakom? - kérdezte Dean csöppet sem kedvesen, nyoma sem volt már az órákkal ezelőtt lezajlódó beszélgetés okozta őszinte érdeklődésnek.

- Az öcsémtől - forgatta meg szemeit Lana cinikusan.

- Ő honnan tudja? - feszültek meg izmai a fiúnak, ugyanis rosszat sejtett.

- A húgodtól. Egyébként tudtad, hogy összejöttek? - kezdte a lány csevegősen, mintha éppen az időjárásról beszélnének, Dean ökölbe szorította a kezét. Alig akart hinni a fülének. Ashley és Lana öccse? Ez valami vicc? Mert egyáltalán nem találta mulatságosnak. Az nem lehet! - ismételgette magában.


- Tessék? - bökte ki ezt az egy szót rekedtes hangon. Sosem képzelte, hogy Ashley valaha összejön egy gazdag férfival, főleg nem egy Evanssel, akik tönkre akarják tenni az életüket. Sőt, az egész falu életét. Nem értette, hogy testvére, hogyan lehetett ennyire naiv, hogy elhiggye, hogy ő kell egy gazdag fiúnak, akiknek világ életükben az lebegett szemük előtt, hogy másokat kihasználjanak. De akárhogy is legyen, Dean nem fogja hagyni, hogy ez a dolog megtörténjen, hogy a húga összetörjön.  Ő majd ellátja baját annak, aki használt rongynak nézi a tisztességes lányt.

14 megjegyzés:

  1. szia lana!


    nagyon jó lett.a véleményem még mindig nem változott hogy a lány bármilyen aljas módszert bevetne hogy megszerezze dean-t és éppen ezért nem érdemli még meg.
    dean-nek pedig fel sem tűnik de nagyon aranyos tőle hogy megakarja óvni a húgát mert szerintem még szüksége lehet rá.
    lana öccse talán különlegesnek találja de még is csak kihasználja nem?
    nagyon jó volt és várom a kövit!!!
    xo xo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia veronika!
      Köszönöm. Igen, bár sokkal durvábbakhoz is fog folyamodni, de egyenlőre valóban nem érdemli meg. Deant nem érdeklik a lányok és ügyet sem vet rájuk. Mivel ő legnagyobb testvér ezért kötelesnek érzi magát, hogy megóvja húgait. Aaronnak érzései zavarosak, nem használja ki mert nagyon kedveli és tetszik neki, de nem szerelmes.
      Igyekszem hozni! Puszillak<3

      Törlés
  2. Szia!

    Remek rész volt. Látszik rajta, hogy szépen fejlődsz a saját töri írással :) Dean kishúga megint egy kis tündér bogár volt benne. Azt hiszem azt a kis csajt és a szövegét nem lehet megunni :)
    Viszont Lana testévre egyáltalán nem tetszik nekem, van vele kapcsolatban egy rossz érzésem. Én se nagyon tudom elhinni, hogy a végén nem fogja kihasználni és eldobni. De kíváncsian várom, hogy te hogyan is tervezed. Ahogy a folytatást is várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit<3
      Köszönöm :) Igyekszem minél jobban teljesíteni. Emily valóban egy kis tündér, és tényleg nem lehet megunni.
      Aaron érzései zavarosak, melyek a tettén is megmutatkoznak. Akkor majd meglátod, hogyan alakul kettejük sorsa. Igyekszem hozni a folytatást. Köszönöm hogy írtál és hogy olvastál.
      puszi :)

      Törlés
  3. Szia! Most kezdtem el olvasni a történeted és nagyon megtetszett. Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bright Angel!
      Ennek csak örülni tudok :) Kellemes további olvasást!

      Törlés
  4. Szia csajszi! <3
    Már úgy vártam az új részt és amikor olvastam... ááá, teljesen oda vagyok érte. Imádom. Ashley és Aaron kapcsolata nekem érdekesnek tűnik, nem sejtek sok jót. Mert egy, Ashley megfenyegeti Lana-t, hogy még csak rá se nézzen Dean-re, de ő meg össze áll az öccsével. A másik a Lana féle utasításból jön, nagyon remélem hogy Aaron nem csak kihasználja a lányt. Szegény Dean-t nagyon sajnálom, hogy ilyen problémákkal kell szembenéznie. Emily most is nagyon cuki volt! Kíváncsi leszek milyen lesz Lana és Dean beszélgetése! Várom a folytatást, siess vele!
    Puszillak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lonzita<3
      Ennek örülök. Aaron- Ashley kapcsolata zavaros, míg a lány teljesen oda van a fiúért, addig Aaron össze van zavarodva, s küszködik az érzéseivel.
      Igen, nos Ashley hamar belehabarodik a fiúkba, s ha az illető gazdag és piszok jóképű akkor mondhatni helyzete tehetetlen, bátyját pedig nem akarja hogy azzal a nőszeméllyel lássa együtt, mert habár picit irigyeli a lányt, akkor sem tetszik neki, ellentétben Aaronnal akibe fülig beleszeretett.
      Emily a család szeme fénye, mindenki szereti. A beszélgetés hát.. meg látod!
      Igyekszem hozni. Puszi<3

      Törlés
  5. Szia!
    Király lett az új rész!
    Az Evans testvérek mindent bevetnek annak érdekébe, hogy az legyen, amit ők akarnak!
    A Dean és Lana közti párbeszédre kíváncsi vagyok!
    Siess az újjal!
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dorka<3
      Ennek örülök. Igen, de ez inkább Lanara jellemző, Aaron már más tészta, de ő is olyan makacs mint nővére.
      Azt a következő fejezetben olvashatod.
      Igyekszem hozni. puszi

      Törlés
  6. Szia csajszi ♥
    Hát nem találok szavakat, komolyan mondom nagyon megszerettem Aaront olyan aranyos volt Ashleyhez, de ez a boldogság nem fog sokáig tartani szerintem, remélem tévedek..
    Lana jól kitervelte az egészet igazi bajkeverő lesz úgy érzem, de már a csókot várom, ami sokára fog elérkezni :/
    A kis Emily de aranyos volt és Dean felháborodása érthető volt hiszen csak meg akarja védeni húgát a csalódástól.
    Nagyon várom már a folytatást siess vele
    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóra<3
      Aaront nagy örülök, hogy megszeretted, valójában az egész jelleme a "cuki, vicces" jelzőkhöz hajlik, de azért benne van az a tipikus nőcsábász is.
      Lana Dean szerint valóban egy igazi bajkeverő. A csókra várhatsz nyugodtan! Az még jó sokára jön.. /ha jön/
      Emily mindig aranyos hozza a formáját. Igyekszem hozni a kövit!
      Puszillak<3

      Törlés
  7. Szia Lana <3
    Fantasztikus fejezet lett, mint mindig :D
    Örülök neki, hogy Ashely és Aaron ennyire összemelegedtek szerintem remek páros lesznek ők ketten. Lana továbbra is unszimpatikus, főleg, mivel a testvére által akarja befolyásolni Deant. A kis Emily annyira édes, imádom amikor benne van, mert azokon a részek mindig meg mosolyogtatnak. Már nagyon vártam, hogy Lana elmenjen Dean-nék házába és gondolhattam volna, hogy elmondja majd a fiúnak, hogy a testvéreik összejöttek, igaz a saját közbenjárását meg "nagylelkűen" kihagyta a dologból. Úgy látszik Dean is hasonló elhatározásra jutott, mint a húga, vagyis mindketten megpróbálják majd megvédeni a másikat amiből szerintem lesznek még gondok.
    Siess a frissel, mert már most alig várom :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Valentine731!
      Köszönöm :)
      Egyetértek, Aaron és Ashley szerintem is jó párost alkotnak mégis lesz közöttük egyfajta bonyodalom. Lana nem lesz sokáig ilyen csak míg fel nem figyel rá Dean. Emily a kislányos kedvességével szerintem mindenkit megmosolyogtat. Lana valóban elment hozzá, és hamarosan távozni is fog.
      Igen, Dean megakarja védeni kishúgát hisz kötelesnek is érzi magát, másrészt meg nagyon félti, míg Ashley nem akarja hogy egy "alattomos" nőszeméllyel jöjjön össze testvére.
      Igyekszem hozni a folytatást! Puszi<3

      Törlés