2013. február 23., szombat

6. fejezet - Gazdag légkör

Lana végig nézett a fiún és a látvány kissé megijesztette. Dean arca fehérebb volt, mint a fal. Szeme vérben forgott, és úgy tekintett a lányra mint egy gyalázatos gyilkosra. Teste megfeszült, és száját is összeszorította.

- Dean. Jól vagy? - kérdezte a maga dallamos hangján az Evans lány, a fiú ráemelte Lanara tekintetét, majd megragadta a karját.

- Hol van Ashley? - rázta meg a lányt, aki közben próbálta lefejteni magáról a kezeket kevés sikerrel. A mosoly az arcáról azonnal lefagyott, és a szemében lévő könnycseppek váltották fel. Megkábította a fiú finom illata, valamint az erős fogása. Elállt a lélegzete, ahogy a kőkemény barna szempárba nézett.

- Nálunk - suttogta majd elejtett egy könnycseppet, amit miután Dean elengedte le is törölt. A Roberts fiú odavezette a lány tűzpiros autójához, majd miután a lány beszállt a vezető ülésre, Dean odahajolt hozzá. Lana azt hitte az ajkát célozta be, aminek rendkívül örült, hisz azért jött ide, hogy meghódítsa a fiút és, ha most a csók következik, akkor sikerült elkönyvelnie egy újabb győzelmet.

- Hol laksz? - kérdezte pókerarccal Dean, miközben rácsapta a lányra az autó ajtaját. Lana alig tért magához, minek menne a fiú náluk? Hozzá, hogy ott töltsék el luxus körülmények között a napot? Megrázta a fejét, és gondolatban mindennek elhordta magát, miközben elkönyvelte, hogy a meghódítási terve teljes mértékben az agyára ment.

- Elviszlek - magyarázta, és beakarta invitálni a Ferrarijába a kosaras srácot, ám az megmondta neki szilárdan, hogy ő nem fog beszállni az autójába.

Deannek esze ágában sem volt beülni abba a puccos járműbe. Ha kell egészen a külvárosig elmegy gyalog, de nem fog olyas valaki kocsijába ülni, aki egyrészt tönkre akarja tenni az életüket, másrészt meg el van kényeztetve, és ki tudja hány fiúval feküdt már össze. "Valószínűleg már kipróbálta az iskola nyálcsorgatóit, szánalmas alakok" gondolta magában a fiú, majd odalépett az Evans lányhoz és mielőtt Lana beizzította volna az autó motorját, megszólalt.

- Menj előttem a puccos kocsiddal, én megyek utánad gyalog - adta ki a parancsot ellenkezést nem tűrően, majd megvárta míg a lány viszonylag lassan elindult, és ő utána eredt. Szeretett sétálni, ám ez inkább futásnak bizonyult. Azzal drága márkájú autóval picit nehéz volt nem gyorsan menni, de Dean megoldotta a helyzetet, nem tévesztette szem elől a tűzpiros járművet.

Ezalatt az idő alatt Aaron és Ashley jobban érezték magukat egymás társaságában mint bárkiében. A lány a hatalmas hátsó kertben akarta mulatni az időt ahol a jakuzzi, edzőterem, táncterem és egyebek voltak. A barna hajú szépség leült a pezsgő fürdő kád szélére, és az egyik kezét belemártotta.

- Szeretnél belemenni? - mosolygott a fiú, mialatt ölébe húzta a lányt.

- Csak, ha nem baj - hajtotta fejét Aaron mellkasának, miközben cirógatta, jól eső érzések sóhaja áradt a fiúból. Nagyon megtetszett neki Ashley, gyönyörű volt, okos, vicces, és nem utolsó sorban törődő. Olyan, akit mindig akart a fiú, de sosem talált rá, így lett belőle akkora nőcsábász, hogy a fél világ nőjét szinte, akár egy csettintésre megkapja.

Nem volt ártatlan bárány, mert követett el hibákat, de ez a szegény lány olyan érzéseket csalogat ki belőle puszta pillantásával, amiket jobbnak tartott eddig odabent hagyni a szívében, jó méllyen.

- Természetesen nem baj, és mivel tudom, hogy nem hoztál fürdő ruhát, ezért adok neked egyet, rendben édesem? - adott egy puszit Ashley homlokára, aki mint egy cica úgy bújt bele az ölelésébe. Aaron felállt majd felment az emeletre és amit megvett még régen valamikor a nővérének fehér bikini együttest, amit még nem volt alkalma átadni, vagy egyszerűen nem volt hozzá kedve, azt vitte le a lánynak, aki miután meglátta mit hozott neki a szeretett férfi elpirult. Még sosem hordott ennyire kényelmesnek tűnő mégis gyönyörű bikinit, de tulajdonképpen nem is volt rá szüksége, hisz sosem járt olyan helyen, ahol ezt hordani lehetne. A napozáshoz meg elég egy rövidnadrág és egy melltartó, nemde? Másrészt szégyellte alakját megmutatni Aaronnak, hisz félt, hogy nem tartja elég szépnek vagy elfintorodna látván a testének vonalait, de próbált optimistaként a jóra gondolni.

- Mi a baj? Nem tetszik?- kérdezte aggodalmasan a fiú, mert ő is fel vélte fedezni, hogy a lánynak a kétségbeesés kis szikrája villant föl szemében.

- Nem, vagyis tetszik. Gyönyörű. Csak... - harapdálta szája szélét, mert nem tudta, hogyan is mondja el neki a problémáját - félek attól hogy, hogyan fogsz rám nézni abban a bikiniben, még soha nem mutatkoztam férfiak előtt ilyen ruhában, és félek hogy nem fogok neked tetszeni.

Aaron nem akart hinni a fülének. Hogy ő nem szép? Olyan alakja van, mint egy bombázónak. A csúnya szót ilyen szépségnek nem is kellene ismernie - gondolta magában az Evans srác. Egyenletes lassú léptekkel sétált a lány elé, kezével a lány álla alá nyúlt és úgy kényszerítette, hogy a szemébe nézzen.

- Soha ne foglalkozz azzal, hogy más, hogy néz rád vagy mit gondol rólad. Baja csak annak lehet veled, aki olyan szeretne lenni, amilyen te magad is vagy. Én olyan lányt látok magam előtt, akinél gyönyörűbbet életem során sosem láttam, ezt vésd az eszedbe drága - hangsúlyozta a szavakat lassan s kellemes bizsergés járta át amikor Ashley szemében öröm könnyek jelentek meg.

- Köszönöm - suttogta a fiúnak, aki késznek látta az időt, hogy egy újabb pihe könnyű csókot adjon a lány ajkaira, így megérintette száját a lányéval, aki éhes vadként csapott le a fiúra. Aaront meglepte Ashley vadsága, de tetszett neki, hogy a buja kislány ilyen önző is tud lenni. A lány átvetette Aaron nyakán kezeit, így még szorosabban húzva őt magához. Feltornázta magát a másik ölébe, aki belemarkolt formás combjába. Az Evans fiú a lány nyakára tért át, és érzéki csókokat lehelt rá, amiket  a lány jól eső sóhajjal díjazott. Ashley felső ruházatát kezdte volna le szedni amikor egy váratlan és ideges hangot hallottak.

- Ashley! - ordított föl Dean, és odaszaladt a húgához, majd bevert egyet Aaronnak, amiért kihasználta a testvérét.

- Ne! Dean! Ő nem tehet semmiről! - kiáltotta a lány, majd szerelme mentésére sietett, akinek a hasába célzott egy ütést a bátyja. Lana is odaszaladt az öccséhez, hogy elválassza őt a Roberts fiútól. Aaron sem hagyta annyiban a dolgot, ökölbe szorította a kezét és ütést mért a másik állába. A lányok szinte rámásztak ki - ki a saját testvérére, aminek hatására a fiúk próbáltak ép ésszel gondolkozni, de Dean még sem hagyhatta, hogy húgát megalázzák ily módon. Aaron pedig saját magát nem akarta összeveretni, így szinte rutinból ütötte a Roberts fiút.

- Nyugodjatok meg! Nem kell balhé! - kiabálta Ashley a két fiú között állva. Megijesztette, hogy Dean megtudta, hogy Aaronnal összejöttek és az, hogy még össze is verekedtek, még inkább tetőzte a dolgokat.

- Ha már itt tartunk! Mit keresel itt Ash? - fordította maga felé húgát a Roberts fiú és farkasszemet nézett a lánnyal, aki hirtelen nem tudta mi tévő legyen, ezt pedig megerősítette, hogy az idegeskedéstől újra tördelni kezdte ujjait.

- Együtt vagyunk! Ez nem elég indok? - sietett a lány segítségére Aaron, és kezeit ráemelte Ashley vállára, és hátulról egy puszit nyomott az arcára.

- Ti nem lehettek együtt! Én még azt is szégyenlem, hogy erre a helyre kellett jönnöm- fintorodott el, miközben szét nézett maga körül - nem hogy egy Evanssel összejöjjek! - húgának fájtak a szavai, tudta, hogy igaza van bátyjának, mert abban teljes mértékben igaza volt, hogy ezek teszik tönkre az életüket, de Aaron más volt. Ő törődött vele. Megbízott a fiúban, és sejtette, hogy ő is benne. Egy érintése sem árulkodott olyanró,l hogy érzéketlen lenne vele.

- Én szeretem őt Dean! - gyűltek könnycseppek a lány csokoládé barna szemeibe, és Aaron felé fordult majd egy nagy mély sóhajtás után rászánta magát, és ezúttal ő kezdeményezett egy pihe könnyű csókot. A Roberts fiúban felment a pumpa amikor meglátta húga cselekedetét.

- Elég volt! Először ez az ötlet, hogy az egész falu életét tönkre teszik, most meg ez, hogy ti mint egy pár! Ilyen nincs! Ez valami vicc, egy rémálom! - ordibálta ki Dean izmait megfeszítve minden gondolatát - Nekünk minden nap meg kell dolgozni, azért,  hogy életben maradhassunk, ezek meg csak itt ülnek és várnak, és unatkozásból a normális emberek életét zaklatják fel, közben még ki is használják őket! Hát ilyen fiú kell te neked, húgom? Ilyen semmirekellő? - kiabált a fiú, majd meghagyva méltóságát kifelé vette az irányt, remélvén, hogy Ashley is vele tart, közben pedig elgondolkozik szavain.

12 megjegyzés:

  1. Szia csajszii ♥
    Nagyon tetszett, Dean még így dühösen is aranyos volt és meg kell mondjam jól tette, hogy így bánt Lanával hát nem semmi a csaj, mindent bevet, hogy megszerezze Deant, de remélhetőleg minnél hamarabb kerüljenek közelebb egymáshoz :P
    Aaron személyisége nagyon megfogott kedvelhető nah és persze szerethető s ahogy Ashleyvel bánik az fantasztikus és remélem nem fogja kihasználni..
    Huu a verekedés szerintem mindkét testvérnek igaza volt és Dean is csak jót akart, mint ahogy Ashley csak szeretetre vágyik..
    Kíváncsi vagyok a folytatásra siess vele :P
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia♥
      Ennek örülök, Dean nem kedveli Lanat, s ezt ki is mutatja, közelebb fognak csak arra még várni kell , hisz minden apránként halad.
      Aaron nagyon szerethető személyiség szerintem is ,nem használja ki ezzel megnyugtathatlak.
      Igyekszem
      puszi

      Törlés
  2. Szia csajszim! <3

    Már vártam az új részt és nagyon tetszett. Először is Ashley és Aaron kapcsolata valamelyest megnyugtatott, hogy a srác nem csak ki akarja használni őt, hanem valóban tetszik neki és érdeklődik utána. A másik Dean ösztönös testvéri viselkedése, nagyon szimpatikus volt, bár a verekedés talán nem kellett volna de amiket mondott, abban igaza van. Kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy Ashley vele megy-e vagy sem és mik lesznek a következmények! Várom a folytatást, siess vele!

    Puszillak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi hogy írtál. Ashley és Aaron kapcsolata jól halad, ellentétben Dean és Lanaé. Dean védi a húgát s bármit megtenne érte. A folytatással igyekszem. puszi

      Törlés
  3. sziaaa!!!

    Nekem nagyon tetszett. Először is ashley nagyon cuki és annak is örülök hogy lana testvére így oda van érte mert egész aranyosak lettek.
    dean pedig még mindig jól teszi hogynem dől be lana terveinek és manipulálásának.
    várom a kövit!!
    xo xo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia veronika!
      Köszi hogy írtál. Igen Aaron és Ashley nagyon jól megvannak. Dean nem bírja a gazdag porcelánbabákat, s ezt az ellenszenvét ki is mutatja a lány felé. Igyekszem hozni puszi

      Törlés
  4. Szia csajszi <3

    Nagyon szuper lett a fejezet. Édes istenem...Aaron és Ashley annyira édesek<3 Nagy rajongójuk lettem. Dean pedig ebben a fejezetben nem lett éppen a kedvencem. Oké, hogy szegény és megkel küzdeni mindenért, de a szimpátiát amit kiváltott velem a munkásságával, azt lerombolt ebben a részben. Lehet hogy Lananak és Deanek mindene megvan, de attól még lehetnek jó emberek. Tudom, hogy Lana kicsit érdekes személyiség, de attól még kedvelhető. remélem Dean megváltoztatja a véleményét. Én szeretném. és kíváncsi vagyok Dean és Ashley kapcsolata alakulásának.
    Puszii<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Annie!
      Köszi hogy írtál. És örülök hogy szupernek találod. Aaron és Ashley a szó szoros értelmében odavannak egymásért. S kezdenek egymásba habarodni. Szomorúan tapasztalom hogy Dean már nem tartozik a kedvenceid közé. Dean csak ideges volt amiért meglátta a húgát és Aaront amint éppen nyalják falják egymást, s ez váltotta ki belőle ezt a fajta agressziót. Igen, Lana is normális a maga módján csak ezt az énjét mindenki kedveli, s így tudja elérni, hogy a fiúk belészeressenek. Deannek apránként esik le, hogy milyen a lány de akkora Lana már valóban ráakaszkodik. S már felfogja adni, s bummm.. felkeltette a fiú érdeklődését.
      Puszi

      Törlés
  5. Szia Lana <3
    Nagyon tetszett az új rész, mint mindig :D
    Az, hogy Lana azt hitte, hogy a fiú megfogja őt csókolni akkor nagyon tévedett, mivel láthatóan nagyon is utálja őt, azért amit az apja tenni fog és ezt a lányra és a testvérére is kiárad. Ahley és Aaron továbbra is nagyon aranyosak és én szurkolók nekik. Remélem, hogy Dean miatt nem fognak szakítani egymással. Lana még mindig nagyon manipulatív, de úgy látom, hogy máris kezd többet érezni Dean iránt. A verekedést illetően gondoltam, hogy lesz valami ilyesmi. Kíváncsi vagyok, hogy Ashley most Dean után fog e menni és ha igen, akkor megbeszélik e a dolgokat.
    Siess a frissel, mert már most alig várom :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Valentine731<3
      Köszi, hogy írtál. Örülök, hogy tetszett a rész. Lananak egyre többet kezd jelenteni a fiú egy kis pincsi kutyánál s ez az érzésein is megmutatkozik. ashley és aaron kapcsolata alakul. Természetesen nem szakítanak. Ashley utána megy és megbeszélik, de nem éppen szívszorító lesz az elválás.
      igyekszem, puszi

      Törlés
  6. Szia!

    Tetszett a rész. Nem gondoltam volna, hogy Dean ennyire felhúzza magát, de mint olvastam mégis sikerült neki. Ashly-t kissé felelőtlenek tartottam a rész végére, nem azért mert egy gazdaggal jött össze, hanem mert olyan könnyen Aaron karjaiba vetette magát anélkül, hogy tisztába lett volna a helyzettel vagy belegondolt volna, hogy mi mi, mielőtt ugrik.
    Dean-t pedig nagyon megkedveltem ebben a részben, egyre szimpatikusabb lesz :)
    A folytatást pedig várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit!
      Köszi, hogy írtál, örülök hogy tetszett. Dean még sosem látta ilyen állapotban a húgát férfiakkal, hisz az olyan naiv lány, de a szerelem elvette az eszét és a férfi karjaiba rohant. Dean örülök hogy szimpatikusabb neked, habár itt kissé felfújta magát, de annak örülök hogy tetszik
      puszi

      Törlés