2014. június 1., vasárnap

34. fejezet - A költözés ( +18 )

Az életben mindig eljön olyan pillanat, amikor valami jó történik, valami fantasztikus, amit valamennyi ember kitörő örömmel, csillogó szemekkel figyel, főleg azok, akik egy ezt megélik. Lana és Dean pedig pontosan ilyen vagy hasonló boldogsággal lépték át a Roberts küszöböt a lány csomagjaival illetve bőröndjeivel. S habár a kis Emily görcsösen ragaszkodott, ahhoz, hogy Lana az ő szobácskájában legyen, de a szöszi mindenféleképpen szerelmi helyiségébe költözött, amit a kislány annyira nem szívlelt, de hamar megbékélt a helyzettel. A bőröndök hegyén-hátán álltak és elfoglalták tulajdonképpen a szobának felét, persze ez teljesen hidegen hagyta a párt, akik a szoba ajtaja záródása után egymás ajkára tapadva kényeztették egymást. Kezük föl és le jártak, a szenvedély szinte tapintható volt, lélegzetük meleg párája az ablak üvegére kicsapódva jelent meg. Sóhajtások zengték be az egész helyiséget. Erősen zihálva váltak el egymástól. Lana kócos haja a szemébe lógott, vagyis inkább mindenfelé, bár Dean sem volt a legjobb állapotban. Félmeztelen testét egyre inkább csókok borították be, amiket ő hangos sóhajokkal reagált le. Viszont bármennyire is szerették volna egymást kényeztetni, de előbb muszáj volt, hogy Lananak találjanak helyet, illetve inkább a cuccainak. Lana helye ugyanis abszolúte biztosan Dean mellett volt. Roberts fogta és az összes túl sok helyet foglaló kacatjait egy automatikus mozdulattal kidobta a kukába, míg a lány pusztán csak a a bőröndjeiből pakolta ki a dolgokat. Ez volt az a rész, ami körülbelül tíz perc alatt meg volt. A neheze még csak ezután jött. A felfordulásból, melyet a fiú nem rég pakolt össze, láthattak neki újra. Lana a feleslegesnek bizonyult bőröndöket rábízta a fiúra, aki elrámolta oda, ahová az övéi is vannak. Aztán az elkövetkezendő két óra a pakolásokkal és minden rendbetételével folyt. És habár több kéz volt, ami elvileg időt spórolt volna, csak azok nem mindig azzal foglalták le magukat amivel kellett volna. De persze, mindig ráébredt valamelyikük, rendszerint Lana, hogy sosem fognak végezni így minél előbb végezniük kell, ha kettesben akarnak maradni. És persze, hogy kettesben akartak maradni. Miután végeztek a rámolással mindkettejük vadul csókolta a másikat, egy lélegzetért sem megállva. Dean keze bebarangolta a lány testét, aki sóhajokkal és apró nyögésekkel adta tudomásul a fiúval, hogy jól eső érzést kelt ki belőle, amit csinál vele. Kihámozta a lányt a ruhájából, aki immár teljesen meztelenül állt előtte, de ezúttal semmilyen szégyen érzete nem volt, nem úgy mint az első szeretkezésükkor. Szerették egymást és ezt ki is mutatták egy csöppnyi megbánás vagy akár lelkiismeretfurdalás nélkül.
Vadul csapott le a lány meztelen mellére, olyan keményen masszírozta, hogy félő volt a lány már abban a pillanatban a csúcson lesz, legalábbis a hangok alapján erre lehetett következtetni. Lana próbált egyensúlyozni, nehogy elszédüljön, azonban ez nem igazán tűnt sikeresnek, ezért kénytelen volt a fiú íróasztalának szélén megkapaszkodnia. Dean erősen markolta a szőkeség derekát, miközben ugyanolyan erővel masszírozta és nyalogatta a megkeményedett mellbimbókat. Lana egyre inkább szaporábban vette a levegőt, közben szerelme haját és hátát markolászta. A fiú pusztán a szőkeség sóhajtásaitól képes volt teljesen felizgulni, ami tisztán kivehető volt a nadrágján keresztül is, melytől hamar megszabadult, ellenben az alsógatyával, amit még egy percre saját magán hagyott. Addig ujjai lekalandoztak a lány combjához, majd nőiességéhez. Kemény ostromlásba kezdett a csiklóján, amire Lana össze-összerándult alkalomadtán és már a gyönyör kapujának bejáratánál találta magát, azonban valami visszahúzta. Dean megállt. A lány csüggedten nézte szerelmét, aki hatalmas vigyorral lopott tőle egy apró, csintalan csókot majd húzta le az alsónadrágját. Méretes férfiassága pillanatokon belül a lányban landolt, aki amint magában érezte a fiút egy nyikkanás hallatódott belőle. Dean szemeiben minden egyes szenvedély, perverzség és erotikus dolog szikrázott és lángra lobbantotta az előtte ülő lányt, aki automatikusan széttárta jobban lábait. Dean arcán egy akarlak most azonnal vigyor rítt le, melyet a lány úgy szeretett. Amint behatolt a szűk bejáraton, újra lopott egy csókot szerelmétől, majd lassan kezdett el benne mozogni. Persze a lány majd szét robbant a vágytól és az ostromlástól, ami őt érte, de mondjuk meg az igazat, panaszkodnia sem volt miért. Miközben Roberts egyre gyorsabban és egyre erősebbeket lökött rajta, addig Lana nyakát harapta, nyalta és szorongatta. Miközben keményen belemarkolt a formás fenekébe. Persze, hogy megtette, hiszen miért is ne tette volna? Imádta a barátnőjét, testestől és lelkestől. Soha nem gondolta volna, hogy egy nőbe ennyire szenvedélyesen és ragaszkodóan bele lehet szeretni, pláne nem Lanaba,hiszen gondoljunk csak bele, hogy milyen volt a kapcsolatuk az elején. A legeslegelején. Azoknak a kételyeknek, gyűlöleteknek és bizonytalanságoknak mostanra már semmi, az ég világon semmi nyoma nem volt, sem Lana, sem Dean részéről. Mindketten egyformán s erőteljesebben szerették a másikat. Dean olyan gyorsasággal diktálta a tempót az íróasztalon lévő lánynak, hogy az már hirtelen nem tudta kontrollálni magát, összefüggéstelen szavakat nyögdécselt és olyan erővel mélyesztette körmeit a fiú hátába, hogy az felszisszent.
A lány remegni kezdett, ahogyan újra a gyönyör felé száguldozott, azonban a fiú kérte kitartását, várjon, hogy egyszerre élvezhessenek el. Lana felsikkantott, ahogyan érezte a meleg férfiasság ki-be játszadozását a hüvelye bejáratánál. Erősen markolta az íróasztal szélét, miközben Dean olyan gyorsan járkált benne, hogy félő volt, hogy Lana abban a pillanatban szétszakad. Belemarkolt a fiú hajába, aki mostanra már egészen elérkezett arra a pontra, hogy végre beteljesüljön. Hangos nyögések és szaporább sóhajok közt lassított le és lökött magán egy utolsót. Egy erős lökést, melybe mindent beleadott, és amint Lana ezt megérezte, egyszerre élveztek el. Egymásban. Dean, ahogy kihúzta magát a lányból lihegve borult annak nyakába és próbált valamiképp lenyugodni. Felemelte a szintén kimerült lányt az asztalról és az ágyára fektette, ami picit megnyikkant, ahogyan a súly ránehezedett. Dean szerelme mellé feküdt és átölelte a derekát, miközben az ujjaik egymásra találtak. S amíg pihentek Lana a fiú mellkasára fektette a fejét, miközben a másik kezével, amely nem kulcsolódott össze a fiúéval, azzal Roberts haját és arcát simogatta, aki apró morgásokkal élvezte a puha tenyeret, mely érdes arcszőrzetét és nyirkos haját szelte át. Nyilvánvaló volt egymás iránti szeretetük, csak rájuk kellett nézni. Olyannyira összeillő párost alkottak, hogy mással igazán nehéz lett volna elképzelni is őket. Fél óra múltán már mindketten kikászálódott az ágyból és együtt indultak meg a fürdő irányába, ahol viszonylag sokáig áztatták magukat. Egymás testét kenték be a tusfürdővel majd a sampont is egymás hajába masszírozták be, ami mindkettejüknek felért egy élvezettel. Dean kedvese nyakát becézgette, miközben a vállát masszírozta. A lány ellazulva sóhajtozott a jól eső érzéstől, hiszen már eléggé görcsös volt a napok súlyától és ideje volt, hogy valaki, legfőképpen Roberts kicsit ellazítsa őt.
- Ez a mai nap a legcsodálatosabb, amit a tizennyolc évem alatt valaha megéltem. - jegyezte meg Lana, miközben szembe fordult a fiúval és lábujjhegyre állva egy aprócska csókot nyomott a szájára.
- Persze, hogy az. És gondold csak el, ez lesz minden egyes nap. És most tisztelettel bejelentem Lana Evans, hogy az ígért helyszínek közül kipipálhatjuk az íróasztalt a listáról. - vigyorgott a lányra, aki felkacagott, amint meghallotta Dean mély, rekedt, mégis figyelemfelkeltő hangját. Nyugodtak voltak, vidámak és szerelmesek.
- Én pedig felvetném a kérdést, hogy mi lenne, ha hosszabb listát készítenénk? - harapott az ajkába a lány, közben minden egyes mozzanatával mutatta a fiúnak, hogy mennyire is kívánni való teremtmény ő. Roberts ajkán egy csintalan, huncut mosoly játszadozott, mely kiszélesedett egy perverz vigyorra - Mi lenne, ha a következő helyszín a kocsim lenne, az udvar, az iskola mosdója esetleg vécé?
- És mit szólnál a zuhanyzóhoz? - vonogatta szemöldökét Dean, amibe Lana pironkodva elvigyorodott és oldalra biccentve fejét bólintott egyet.
- Ez is egy kiváló ötlet Mr. Roberts! - jegyezte meg a lány, mielőtt Dean újra lecsapott volna az ismerős száj finom zamatára.
- Ezektől a becézésektől igazán beindul a fantáziám, tudja Ms. Evans? - vonogatta szemöldökét a srác, majd hirtelen felsóhajtott, ahogyan megérezte Lana kezét a férfiasságán. Tudta, hogy itt a vég. A puha, kis kéz lassan csúsztatta a fitymát föl és le, majd egyre gyorsított, amitől Dean pulzusa az egekbe szökött. Felszisszent, ahogyan Lana gyorsított a tempón, aki eléggé élvezte, hogy ezúttal ő diktálja az ütemet. Roberts apró, rekedt nyögései visszhangzottak a fürdőszobában.
- Lana, a szüleim. - nyögte Dean, miközben ágyéka egyre több feszültséggel telt meg.
- Ne aggódj szerelmem, láttam őket elmenni, mielőtt megérkeztünk, csak te éppen nem figyeltél. Egyedül vagyunk az egész házban. - sóhajtotta a lány, közben megnyalta ajkát, ezzel is közelebb juttatva Robertset a mámorhoz.
- Még... Lana! - nyögte rekedten, közben a lány összeszorította combját, mivel ezzel nem csak a szerelmét, de saját magát is eléggé felizgatta. - Könyörgöm, ne kínozz!
Lana eleresztette az eddig erős marokban fogva tartott férfiasságot, majd egy szempillantás alatt a csempének nyomódott. Dean mindkét kezét a feje fölé nyomta s úgy hatolt belé, míg közben szájával a lány mellét ingerelte, aki egyre hangosabb nyögésekkel reagált erre. Lábait átkulcsolta a fiú derekán, aki erősen markolta Lana fenekét. Lana lassan föl és le kezdett mozogni, majd egyre gyorsabban egészen addig, míg együtt újra át nem lépték a beteljesülés pillanatát. Talán most mindenki azt hinné, hogy ők ketten csupán érdekből, vonzódásból vagy csupán diák szerelemből vannak egymással, de azért ha jobban beletekintünk az ő életükbe. És végig nézzük, hogy mi is történt velük egészen idáig, rájöhetünk, hogy egyáltalán nem így van. Ez nem csak holmi diák szerelem, hanem annál sokkal valódibb, igazibb. Egy olyan, amire talán titkon mindenki vágyik.

2 megjegyzés:

  1. Szia Lana ♥

    Hát meg kell mondjam megleptél a 18-as résszel, mert nem sokszor írsz ilyet, de nagyon is tetszett bár többször írhatnál ilyet, amitől egyáltalán nem tartanálak vissza xD
    Deant egyre jobban szeretem főleg, amikor ilyen szenvedélyes..
    Lana a fejezetek alatt sokat változott és külön köszönet érte, hogy nem annyira nyálas xD
    Végre boldogok és összeköltöztek, amire minden szerelmes pár vágyik..ez teljesen igaz :3
    És térjünk a 18-as részre..nagyon jól megírtad *.*
    Ajj még több ilyet akarok xD
    És az is elszomorít, hogy nem sokára vége ennek a történetnek
    A következő fejezetben benne lesz Nick? *.*
    Na jó siess a következő fejezettel Mrs Ackles xD
    Na tessék már úgyis hiányzott neked xD


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Crystal! ♥

      Szerintem elég sok mindenkit leptem meg ezzel, többek közt saját magamat is, mivel még én sem terveztem, hogy ez fog ebből kisülni. Azért írok ritkán ilyeneket, mert egyrészt maga a történet stílusa nem ilyen, de meg kell mondjam, hogy még nekem is hiányzott egy ilyen rész, hiszen csak megengedhetem magamnak hogy 34 fejezeten keresztül, egy picit durvábbal előálljak, nem de? A Dean és Lana közötti viszony rengeteget javult részről részre és persze, talán most voltak a csúcsponton, átvitt értelemben is. :) Örülök, hogy tetszett a fejezet! El kell szomorítsalak Crystal, ugyanis több ilyen ebben a történetben nem igazán lesz. Persze, lesznek csókok, simogatások és drámázások, de ilyen részletesen leírt +18-as részt nem ajánlok. A történet befejezése ahogy mondod, hamar elérkezik. Bár ahogy ma számolgattam, lehetséges, hogy mégsem 40 fejezetből fog állni az egész, ahogyan neked mondtam. Valószínű, hogy egy-két fejezettel kevesebb, esetleg hárommal. Nem tudom biztosan, de az biztos, hogy a vége vészesen hamar itt lesz. A következő fejezetben tulajdonképpen még én sem igazán tudom, hogy ki s mit fog tenni, ezért a Nickkel való kérdésedre sem tudom a választ. De előfordulhat, igen. Igyekszem mielőbb hozni a folytatást, pláne, hogy végre megkaptam a legtisztelőbb megszólítást, amit rám lehet mondani. Persze, hogy hiányzott. Mindig örülök ezeknek a megszólításoknak. Hívhatnál gyakrabban így.
      Puszi

      Törlés